Toistaiseksi en ota uusia siivousasiakkaita.


KOTISIIVOUS + KOIRAN ULKOILUTUS 
-palvelupaketti

Mitä jos kotona odottaisi kiireisen päivän jälkeen puhdas koti ja tyytyväinen lenkitetty koira? Kotisiivous helpottaa kummasti arkeasi ja jättää sinulle aikaa arjen kiireiden keskellä sinulle tärkeisiin asioihin. Kotisiivous + koiran ulkoilutus paketti voidaan toteuttaa työpäiväsi aikana, jolloin myös koirasi yksinoloaika lyhenee ja koira pääsee ulos virkistäytymään ennen kotiin tuloasi.  Olen ammattitaitoinen ja koulutettu eläintenhoitaja, joten voit turvallisin mielin antaa koirasi hoitoon osaaviin käsiin. Voit toki tilata kotisiivouksen myös ilman koiran ulkoilutusta.


                                                               SIIVOUS


Kotisiivous toteutetaan aina yksilöllisen kanssasi tehdyn siivoussuunnitelman mukaan. Käytän lähtökohtaisesti asiakkaan välineitä ja siivousaineita. Kannan mukanani myös muutamia omia työtäni helpottavia siivousvälineitä.

Siivous: 30 e/h

Koiran lenkitys siivouksen yhteydessä:

- 20 min 15 e
- 45 min 20 e
OTA YHTEYTTÄ!

Kysyttävää? Ole yhteydessä niin kerron lisää ja sovitaan tarkemmin.
Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Lomakkeen tietoja käytetään vain yhteydenottoon. Lisää mukaan puhelinnumerosi ja kerro, mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse. 

Myös erikseen sovittavat sekalaiset työt ja urakat. ( esim. varaston siivous, järjestely..)

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.


Pääkaupunkiseudulla sovittaessa.

Ota yhteyttä niin sovitaan ilmainen kartoituskäynti!
HINNASTO:

Siivous: 30 e/h

Koiran lenkitys siivouksen yhteydessä:

- 20 min 15 e
- 45 min 20 e


Hinnasto voimassa 1.1.2021 alkaen toistaiseksi.


OTA YHTEYTTÄ!

Kysyttävää? Ole yhteydessä niin kerron lisää ja sovitaan tarkemmin.
Vastaan sinulle mahdollisimman pian!
Lomakkeen tietoja käytetään vain yhteydenottoon. Lisää mukaan puhelinnumerosi ja kerro, mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse. MUUT PALVELUT:Avuksi juhliin!

Jos sinulla on tulossa esimerkiksi valmistujaisjuhlat, ristiäiset, syntymäpäivät tms. voit kutsua minut auttamaan keittiössä, kahvinkeitossa ym. juhlien töissä. Otathan huomioon, että en ole ammattimainen catering palveluiden tarjoaja, vaan tämän palvelun idea on avustaminen juhlissa, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa vieraillesi. Avustavat tehtävät sovitaan erikseen. Tyypillisesti  huolehdin juhlissa  kahvinkeitosta ja ruokapöydän antimien täydennyksestä, tiskeistä ja muista juoksevista asioista. Minulla on hygieniapassi suoritettuna.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen, kun juhlat ovat asiakkaan kodissa. Palvelu saatavilla sovittaessa pääkaupunkiseudulla.

HINTA: 30 e/h 

(Minimiveloitus 2 h)---------------------------------- 

Eläintenhoitaja Elina / Draamatassut tmi 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!