Minusta:


Olen 24-vuotias eläintenhoitaja  Espoosta. Olen vapaa-ajallani aktiivinen koiraharrastaja, minulla on itselläni on koira.
Olen erityisen kiinnostunut kissoista, niiden hoidosta ja käyttäytymisestä, sekä löytöeläintoiminnasta Suomessa. Koirissa olen kiinnostunut erityisesti niiden käyttäytymisestä sekä koirien kanssa harrastamisesta ja koiraharrastuksesta. 


Olen valmistunut eläintenhoitajaksi (Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala) Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta vuonna 2019. 
Alkuvuodesta 2021 jatkoin eläinalan opintoja ammattiopisto Liviassa eläintenhoidon ammattitukinolla (eläinhoitolan osaamisala).
Juuri nyt opiskelen siis erityisesti eläinhoitolassa toimimista ja eläinhoitolan pitämistä. Eläintenhoitajan perustutkinnossa olen saanut kattavan peruskoulutuksen sekä pien- että tuotantoeläinten hoitoon. 


Kipinän lemmikkien hoitoon sain vuonna 2012 käydessäni 4H-yhdistyksen dogsitter-kurssin. Toimin pitkään 4H-dogsitterina ja koulutin myös näitä kursseja myöhemmin. Toiminnan itsenäisenä eläintenhoitajana aloitin 4H-yrityksenä jo alun perin vuonna 2015. Vuonna 2016 perustin toiminimeni Draamatassut. Olen edelleen monipuolisesti mukana 4H-toiminnassa.
Pidän todella paljon asiakkaiden lemmikkien kanssa työskentelystä ja koen aina uusia opettavia tilanteita.  Erityisesti kissojen käyttäytymistä on ollut mielenkiintoista seurata.  
Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti rautaiseksi eläinalan ammattilaiseksi. 
Toiminimeni Draamatassut kuvastaa osin myös joidenkin minulle rakkaiden kissojen ja lemmikkien sielunelämää- etenkin kissat ovat upeita, persoonallisia ja myös herkkiä eläimiä, ja niiden kanssa voi tapahtua vaikka mitä hauskojakin kommelluksia. 

Olen toiminut ja toimin edelleen vapaaehtoisena erilaisissa eläinalan yhdistyksissä ja järjestöissä ja käynyt useita kursseja ja seminaareja vuosien varrella aina koiranäyttelyn järjestämisestä koirien ensiapuun ja kaikkea niiden väliltä. Rakastan järjestää erilaisia tapahtumia yhdessä muiden kanssa! Vapaa-ajallani olen muutenkin aktiivinen vapaaehtoistoimija myös eläinharrastuksen ulkopuolella ja parasta on päästä vaikuttamaan tärkeissä yhteiskunnallisissa asioissa, myös ruohonjuuritasolla. 


Ajatuksen siivouspalveluiden tarjoamisesta sain alkuun erilaisten lisätöiden etsimisen tuloksena. Olen luoteeltani hyvin järjestelmällinen.  Nyt käyn siivoamassa säännöllisesti eri kohteissa. Siivoamisessa parasta on oman työn jälkensä näkeminen välittömästi.  Tulen myös iloiseksi kun voin auttaa ihmisiä arjen kiireiden keskellä. 

Elina

Eläintenhoitaja Elina / Draamatassut tmi 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!